Skip to main content

Ervaringen

Cliënten vertellen hun verhaal

Wat een bijzondere en fijne vrouw is Nonja! Heb inmiddels zo’n 8 behandelingen gehad en steeds weer kijkt Nonja wat op dat moment nodig is en past dat steeds met groot succes toe. Hoe ze t doet weet ik niet maar het werkt en daar gaat het natuurlijk om! Ervaar steeds enorm veel rust en ontspanning na afloop van elke behandeling die dus steeds weer anders is qua aanpak. Kortom, Nonja is echt een vakvrouw die behandelingen geeft die ik iedereen gun!!!!!

Hanneke

Nadat ik een moeilijke tijd had doorgemaakt kwam ik bij Nonja terecht voor een aantal hypnotherapie sessies. Door middel van hypnotherapie heb ik op een ontspannen manier contact kunnen maken met mijn onderbewuste ik en daardoor kunnen begrijpen en ondervinden waar ik mee zat. Ik heb geleerd en ondervonden hoe ik er mee verder kan en het een plekje kan geven. Ik had nog nooit ervaring met deze therapie gehad en was verrast hoe prettig ik het heb ervaren. Nog steeds ga ik af en toe naar Nonja voor wat sessies om de vinger aan de pols te houden. Hypnotherapie is een aanrader als je op een rustige en vooral ontspannen manier aan een probleem wil werken. Bij mij heeft het erg goed gewerkt.

Linda Jansen

Toen ik begon met Hypnotherapie had ik geen idee wat mij te wachten stond en voelde ik een lichte spanning voor wat er op mij af zou gaan komen. Maar toen ik bij Nonja binnenkwam voelde ik mij gelijk op mijn gemak. Nonja zorgt er voor dat je je prettig voelt en dat je je volledig kunt overgeven aan de therapie. De reden dat ik Hypnotherapie heb gehad is omdat ik last heb van PDS, het Prikkelbaar Darm  Syndroom. Hierdoor heb ik elke dag buikpijn en vaak ook last van buikpijnaanvallen. Helaas is dit niet medisch te genezen, maar Hypnotherapie kan ervoor zorgen dat de klachten verminderen. Nonja heeft mij hierbij geholpen. Zij heeft mij rust gebracht, heeft ervoor gezorgd dat ik minder pieker en stress ervaar en dit heeft een zeer positieve invloed op mijn buikklachten. Door mijn onderbewustzijn open te stellen, ben ik samen met Nonja belangrijke dingen te weten gekomen, die mij weer verder kunnen helpen in de toekomst. Mijn PDS zal nooit verdwijnen, maar door Nonja zijn de klachten verminderd en heb ik een goede manier gevonden om hiermee om te gaan in het dagelijks leven. De Hypnotherapie heeft mij onwijs geholpen en ik kan Nonja zeker aanbevelen als Hypnotherapeut!

Dionne

Nonja is iemand waar je je gelijk veilig bij voelt. Ze is altijd rustig en behulpzaam. De methodes die ze gebruikt zijn zo goed omdat het kennis van verschillende technieken combineert, dus voor elk probleem is er wel een oplossing! Ze heeft mijn leven heel erg verbeterd en door haar heb ik een veel positievere en enthousiastere blik op het leven gekregen!

Suzanne van Leeuwen

Ik liep al een paar jaar tegen een burn-out aan, telkens net niet maar wel op het randje. Ik was bij diverse therapeuten in therapie geweest maar zonder sterk resultaat.  Nu, na een aantal krachtige, leuke en ontspannende sessies is mijn burn-out geheel verdwenen.

Nick Simons

Ik ben een heel ander mens geworden door de hypnotherapie en NEI-therapie bij Nonja. Het heeft mij door een vervelende tijd geholpen en ben anders naar mezelf gaan kijken. Door de therapie kon ik emoties uit het verleden loslaten en positief naar de toekomst kijken.

Suzan

Wat is er voor mij veranderd na consulten te hebben gehad bij Nonja Kuyer. Wat was de reden? Ik kwam omdat ik wilde afvallen en zij mij daarbij eventueel kon helpen. Maar wat de vraag was bleek een heel andere oorzaak te hebben. Mijn moeder was recentelijk overleden en ook een hele goede vriend, vanwege beiden moest ik elke keer vreselijk moeten huilen als er over werd gesproken. Wat hiervan de reden was geen idee, maar door hulp van Nonja kwam ik erachter wat het werkelijk was. Ik had niet echt een hele goede relatie met mijn moeder en had spijt dat aan het einde van haar leven ik haar niet had begrepen. Te weinig met haar gesproken en uitgelegd wat er bij beiden niet aanwezig was. Spijt maar aan de andere kant wel tot op het laatst voor haar gezorgd en aanwezig zijn wanneer het nodig was. Daar voelde ik mij gelukkig niet schuldig over. De goede vriend was een stuk jonger en later begreep ik waarom ik zo verdrietig was over het verlies. Mijn vriendin bleef achter met twee jonge kinderen en hoe hij uit leven is gestapt is werkelijk een leerschool voor ieder. Heeft met al zijn belangrijke mensen om zich heen gesproken en uitgelegd waarom hij de stap naar euthanasie nam. Een laatste avond met al zijn dierbaren, dit was voor mij heel heftig. Maar ook heel mooi. Nonja heeft heel veel verdriet bij mij weggenomen met verschillende technieken welke zij heel goed beheerst. De traumatechniek (vergelijkbaar met EMDR) etc. Na een jaar na mijn bezoeken aan Nonja is mijn hele leven heel erg veranderd. Een nieuwe relatie, een nieuw doel voor de toekomst, een nieuwe studie, nieuwe inzichten en heeel veel verandering. Ik ben nog elke dag blij dat ik de stap heb gezet om onder behandeling te gaan bij Nonja Kuyer en kan dit zeker iedereen aanraden.

M.B.

Ik heb meegedaan met de ontspanningsavonden. Ten eerste is het een fijne ervaring, heerlijk languit in een ligstoel ontspannen! Deze sessies hebben mij echt geholpen om beter te kunnen ontspannen en een hoop stress los te laten. Echt een aanrader dus wanneer je moeite hebt om te kunnen ontspannen maar ook om te leren loslaten.

Esther Groot

Als je er klaar voor bent om positieve veranderingen in gang te zetten, maak dan een afspraak.