Skip to main content

Meer informatie

Je kunt altijd e-mailen of bellen voor het stellen van vragen en voor het maken van een afspraak.

Nonja Kuyer Hypnotherapie

Van Oldenborghweg 15a
1949 CH Wijk aan Zee
Tel.: 06-301 359 16
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Maak online een afspraak

Met de onderstaande link kun je eenvoudig zelf een afspraak plannen. Sessies zijn zowel in de praktijk, als online mogelijk. De online sessies werken net zo goed. Bij het maken van een afspraak kun je aangeven wat je voorkeur heeft.

Maak een afspraak via de online agenda

Tarief

Het tarief is € 80,- per sessie, de sessies duren ongeveer een uur. Je kunt zowel contant als per pin betalen. Tijdens de eerste afspraak doen we de intake, de intake kan 1½ uur duren (de kosten blijven gelijk).

Ziektenkostenverzekering

Er zijn ziektekostenverzekeringen die mijn sessies (gedeeltelijk) vergoeden. Je kunt het beste naar je eigen zorgverzekeraar bellen om te vragen wat zij exact vergoeden. De verzekeraar kan om onderstaande gegevens vragen:

  • Soort consult: hypnotherapie
  • Licentie NBVH: 07034
  • Licentie RBCZ: 403194R
  • KvK nummer: 34338447

Afspraak annuleren

Tijdig verzetten van de afspraak is natuurlijk altijd mogelijk. Indien je binnen 24 uur voorafgaand aan de afspraak wilt annuleren, dan wordt de helft van het bedrag in rekening gebracht. Wordt in het geheel niet afgezegd dan wordt het hele bedrag in rekening gebracht.

Privacy

Voor een goede behandeling is het noodzakelijk dat ik, als behandelend therapeut, voor iedere cliënt een dossier aanleg. Dit is een wettelijke verplichting vanuit de WGBO. Ik doe mijn best om de cliënten privacy te waarborgen. Dit betekent onder meer dat ik zorgvuldig omga met alle gegevens en ervoor zorgdraag dat onbevoegden geen toegang hebben tot deze gegevens. 

Lees meer

Parkeren en route

Er is voldoende gratis parkeergelegenheid in de straat of aan het begin van 'het weiland'. De ingang van de praktijk is via de poort naast het woonhuis bereikbaar en ligt achterin de tuin.

Routebeschrijving

Openbaar vervoer

Met de trein of met bus 73 kun je naar station Beverwijk en dan is er een goede aansluiting met bus 78. Dan ben je in 10 minuten bij de bushalte in Wijk aan Zee (Julianaweg). Dit is letterlijk om de hoek, dus nog geen minuut lopen. Bus 75 kan ook, maar doet er 10 minuten langer over.

Niet tevreden?

Graag kom ik er samen met je uit. Lukt dit niet dan vind je meer informatie in deze folder.