Skip to main content

Krachtige technieken

Er zijn ongeveer 30 technieken waar ik mee werk, die ik combineer met hypnose. Deze technieken combineer ik ook weer onderling, zodat ik aan de slag kan met wat voor jou het beste werkt. Lees hieronder meer over een paar krachtige technieken en over de mogelijkheden voor kinderen en aanstaande moeders.

Traumaverwerking

vergelijkbaar met EMDR

Het kan écht, met de traumatechniek kan ik je helpen om alle emoties los te laten die je in de weg zitten. Er zijn raakvlakken met EMDR, maar zeker ook verschillen en in mijn ervaring werkt deze techniek zelfs beter dan EMDR. De herinneringen aan wat er is gebeurd blijven, maar de emotionele lading haal je er vanaf. Behalve voor trauma’s kan de techniek uiteraard ook voor minder ernstige situaties ingezet worden.

NEI

Neuro Emotionele Integratie

Je hebt je gevoel en je verstand samen nodig om met je blokkades aan de slag te gaan. NEI is een mooie methode om uit te testen welke blokkades er precies in de weg zitten, waardoor je je doel nog niet hebt bereikt. Al die blokkades gaan we dan opruimen, waardoor je wel bereikt wat je wil.

EFT

Emotional Freedom Technique

Een negatieve gedachte brengt een storing teweeg in het energiesysteem van het lichaam en dit wordt ervaren als een negatieve emotie. EFT kan een energetische disbalans eenvoudig herstellen, waardoor het gevoel heel anders wordt.

The Work

Dit is een methode om je negatieve gedachten en overtuigingen te onderzoeken met als doel om ze los te laten. Ik combineer deze techniek met hypnose, waardoor het nog veel krachtiger werkt.

Kindertherapie

Kinderen komen bijvoorbeeld bij mij als ze last hebben van een scheiding, problemen hebben op het gebied van leren, pesten of gepest worden of bij lichamelijke klachten. Voor baby’s en hele jonge kinderen is het ook mogelijk om via de moeder of vader te werken met de NEI techniek.

Zwangerschapsbegeleiding

Door middel van vijf individuele sessies bereid je je voor op de bevalling. Je partner is uiteraard ook welkom. Je start bij voorkeur met de sessies in week 20 à 22 van je zwangerschap. Op onderbewust niveau bereiden we jou en je lichaam voor op het hebben van een zo natuurlijk en ontspannen mogelijke bevalling. Behalve de ontspanningssessies richten we ons ook op ademhaling, houdingen en instructies voor jou en je partner om optimaal vertrouwen te creëren in de geboorte. Het is dus niet nodig om er iets naast te doen, natuurlijk kan dat wel.

Veranderen is makkelijker dan je denkt. Doe wat het beste is voor jou en maak een afspraak.